Glutenfri melguide

Hvis du er ny i det glutenfri univers eller bare trænger til lidt mere information om, hvilke typer glutenfri mel, gryn, flager og hele "korn" der findes, så skal du læse med her i den lille miniguide.
Telefon: 21 70 79 02
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Hvis du er ny i det glutenfri univers eller bare trænger til lidt mere information om, hvilke typer glutenfri mel, gryn, flager og hele "korn" der findes, så skal du læse med her i den lille miniguide.
Sådan føles den indre dialog til tider, når man beslutter sig for at lave forandringer. Jeg taler af personlig erfaring!:-)
Når vi skal i gang med noget nyt og lave forandringer kan man godt blive lidt skræmt. Lige gyldig hvilke forandringer vi kaster os ud i, vil tvivlen ofte være trofast følgesvend. At gå i gang med at lære nyt fx at lære et nyt sprog, tage en ny uddannelse, begynde til en ny sport, lære at spise sundere eller lære at lave lækker mad uden mælk og gluten har alle samme fællesnævner:
Vi mestre det ikke fra dag ét.
Ja sådan lød overskriften i Søndagsavisen d. 4. september. I artiklen nævnes at mange slet ikke har brug for at spise gluten- og laktosefrit, men gør det fordi det er moderne, og fordi den massive reklame får folk til at vælge produkterne.
I min verden er det ikke helt sådan, det hænger sammen...