Trine Vesteraa

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Uncategorised

Personlige erfaringer har lært mig, hvordan kostændringer kan afhjælpe en udfordret fordøjelse, lav energi og regelmæssige hovedpine. Jeg har selv stået i en situation, hvor jeg ikke havde andre muligheder end at ændre min kost ved egen hjælp for at lindre mine symptomer. Det vakte min interesse for kostens betydning for kroppens velbefindende og igangsatte min uddannelsesvej hen mod at blive ernæringsterapeut. Jeg er i løbet af mit uddannelsesforløb blevet klar over, at sundhed og velvære handler om meget mere end kosten. Livsstilsområder som søvn, motion, stress og relationer er altid vigtige at inddrage, når vi skal optimere vores helbred.

I min optik er fordøjelsen ofte nøglen til at forstå mange forskellige ubalancer i kroppen. En stor del af vores immunsystem er placeret i fordøjelsessystemet, og der sendes et væld af information fra vores fordøjelse til vores hjerne. Problemer med fordøjelsen kan give symptomer direkte relateret til fordøjelsen som oppustet mave, luft i maven, diarré eller forstoppelse. Der kan også være andre og mere diffuse symptomer som forringet immunforsvar, hovedpine, træthed, irritation i koppens led samt tendens til tristhed/depression og uro. 

Hos mig kan du få hjælp til:

  • gluten- og mælkefri kost

  • fordøjelsesproblemer

  • omlægning til (endnu mere) plantebaseret kost

  • at mindske træthed og få mere energi

Min uddannelsesbaggrund har givet mig viden om, hvordan jeg hjælper dig med at genoprette balance i din krop og inspirerer dig til at "gå vejen".

CV:

Uddannelse:
2021: Cand.mag i Læring og Forandringsprocesser
2014: Ernæringsterapeut fra Optinut v. Eva Lydeking Olsen (1 års overbygning til kostvejlederuddannelsen)
2011: Kostvejleder fra Hover Kostakademi - nu kaldet Kostakademiet
2005: Folkeskolelærer 

Skribent:
Skriver om madinspiration, sundhed og kost, laver opskrifter og svarer på spørgsmål i sundhedsbladet Naturli
Har min egen blog med opskrifter og lidt af hvert om mad og sundhed.

Underviser:
Jeg underviser i plantebaseret mad og gluten- og mælkefri bagning.

Kogebogsforfatter:
Forfatter til kogebogen "Det smager sødt - lækkerier uden mælk, sukker og gluten" i samarbejde med fotograf Kirsten Bøjstrup.
Forfatter til e-bogen "Snacks og mellemmåltider uden mælk og gluten"

Løbende ajourføring:
Jeg deltager løbende i opdaterende kurser for at forny min viden. Jeg er medlem af foreningen Danske Ernæringsterapeuter (DET) og lever op til deres krav om årlig ajourføringskurser.

Registreret Alternativ Behandler (RAB):
Jeg er Registreret Alternativ Behandler, som er din sikkerhed for, at min uddannelse lever op til fastsatte krav om indhold og varighed. Du kan læse mere om kravene HER.

Du kan booke din konsultation på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 21 70 79 02.