Forårsruller

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

En omgang forårsruller gør det let og lækkert at spise masser af grøntsager og leve efter de nye opdaterende kostråd, hvor der er fokus på flere grøntsager og bælgfrugter. Fyldet til rullerne kan varieres i det uendelige, men vær opmærksom på at våde grøntsager som fx svampe kan gøre fyldet for vandet, så rispapiret går i stykker. Du kan spise rullerne med tamari (glutenfri sojasauce) og/eller andre gode dips som chilimayo og teriyakisauce. Opskriften finder du på www.naturli.dk, hvor du også kan læse mere om de nye kostråd.

Kartoffelbåde

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Jeg ved faktisk ikke, om man næsten kan kalde det en opskrift, for det er så ustyrligt let at lave hjemmelavede kartoffelbåde/pomfritter. Det kræver kun at du rengør kartofler, skær dem i både, drysser med salt og bager dem i ovnen til de er møre. That's it!

Du kan finde opskriften på www.naturli.dk, hvor du kan finde flere opskrifter med kartofler og læse artiklen Bæredygtighed, kartofler og madspild.