Madworkshop og bagekursus

Skrevet af Trine Vesteraa.

Plantebaseret madworkshop:

Vegansk sushi blog
På en plantebaseret madworkshop lærer du at lave mad til dagens forskellige måltider. Du får masser af inspiration, opskrifter, tips og tricks samt masser af lækker mad. Desuden vægter jeg højt, at du har ”hands-on” i alle opskrifter, for på den måde bliver det lettere at fortsætte derhjemme.

I løbet af madworkshoppen vil jeg komme med teoretiske inputs - derudover handler det om at have en hyggelig stund, spise dejlig mad og gå hjem med masser af nye ideer til plantebaseret mad.

Kommende workshops:

Grønnere mad med bælgfrugter
Dato: Lørdag d. 17.08.2024 kl. 10-13.30 
Sted: FOKUS Fitness, Thistedvej 58, 9400 Nørresundby

Tilmeld dig hos Fokus-Folkeoplysning

Lær at bruge bælgfrugter til alle dagens måltider
Dato: Lørdag d. 07.09.2024 kl. 10-13.30 
Sted: FOKUS Fitness, Thistedvej 58, 9400 Nørresundby

Tilmeld dig hos Fokus-Folkeoplysning

Bag med bælgfrugter
Dato: Lørdag d. 02.11.2024 kl. 10-13.30 
Sted: FOKUS Fitness, Thistedvej 58, 9400 Nørresundby

Tilmeld dig hos Fokus-Folkeoplysning

Sådan siger deltagerne om madworkshops:

"I løbet af aftenen blev jeg inspireret, overrasket og forbløffet over de spændende opskrifter. Jeg har fået ny viden og gode fifs med hjem"

"Super lækker mad, nemme opskrifter, sjove kursister og gode grin. God undervisning - kan absolut anbefales"

"Efter 4 timers inspiration og motivation til at leve sundere, vil jeg gå hjem og lægge Haribo i skraldespanden"

Glutenfrit bagekursus - for køkkenprofessionelle:

Gulerodsboller blog

Oplever I en stigende efterspørgsel på glutenfri bagværk i jeres professionelle køkken? At bage uden gluten kan være en udfordring for mange - også som køkkenprofessionel, fordi glutenfrit mel ikke har samme bagetekniske egenskaber som almindeligt mel. Derfor kan det være nødvendigt med teori, tips og træning for at lave velsmagende og nærende bagværk.

For at undgå flest mulige allergener bages der i dette kursus også uden mælkeprodukter og æg, hvilket stiller yderligere krav til teknik og råvarekendskab. 

På kursuset får I:

    • Hands-on erfaring: Vi bager brød, boller, kager og småkager – der er noget til enhver lejlighed

    • Grundteknikker: Få styr på de grundlæggende teknikker i glutenfri bagning

    • Et oplæg, der sætter fokus på:

      • Fødevareintolerance: Reaktioner på gluten og mælk

      • Kvalitet og næringsindhold: Forstå vigtigheden af kvalitet og næringsindhold i glutenfrit bagværk

      • Råvarekendskab: Præsentation af glutenfri meltyper samt alternativer til mælkeprodukter og æg

      • Kommunikation: Vis jeres faglighed og skab tryghed hos jeres gæster gennem tydelig og klar kommunikation

Kurset og oplægget kan tilpasses jeres behov og ønsker. 

Praktisk information:

Der er plads til 12 personer på kurset

Varighed: 4 timer

Pris: 6900 kr. 

Book kurset ved at kontakte mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 21 70 79 02

Sådan siger deltagere om bagekurset:

"Vi fik bagt nogle rigtig gode produkter. Der var både sødt og brød - og jeg kunne lide det"

"Jeg er overrasket over, hvor godt det smager"

"Det har været dejligt at få nogle rigtig gode og afprøvede opskrifter, som jeg har brugt og også vil bruge i fremtiden, blandt andet rugbrødsbollerne og pitabrødene. Jeg synes det har været nogle gode, hyggelige og inspirerende timer".

"Tak for et rigtig godt og inspirerende bagekursus. Jeg har fået nogle gode, brugbare og afprøvede opskrifter, som jeg virkelig har manglet".