Mangotærte med cashewcreme

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Bagværk


Jeg synes, mangotærten vil passe fortrinligt til at servere her i påsken. Farven er i hvert fald helt perfekt, men jeg tror også, den vil falde i manges smag - sprød bund, lækker creme og frisk mango på toppen pyntet med lidt revet limeskal. Jeg bliver i hvert fald nødt til at lave den igen, når vi skal have gæster i påskedagene.

Langtidshævede surdejsboller

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Bagværk

Jeg tror ikke, jeg nogensinde bliver træt af at eksperimentere med forskelligt bagværk, og jeg er efterhånden kommet godt i gang med at bage med surdej. Det giver en helt anden smag, når man bager med surdej og lader dejen langtidshæve.

Her er bollerne brugt til en lækker sandwich med kogt sød kartoffel, rødkål, rucula og dressing (som ikke er med på billedet) af græskarkernesmør, vand, salt og peber.

Sådan laver du glutenfri surdej

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Bagværk


Glutenfri surdej med rismel, vand og sojayoghurt.

I et stykke tid - faktisk i et halvt år har jeg eksperimenteret med at bage med surdej. Og det mest utrolige er, at det er den samme surdej, jeg bruger! Det betyder, at det er lykkes mig at passe og pleje surdejen og ikke glemme den bagerst i køleskabet. Det er lidt utroligt og super godt, for jeg er blevet meget glad for at bage med surdej.