Æbleboller med kanel og kardemomme

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Bagværk

Jeg har ikke været så god til at få bagt på det sidste. Eller det passer ikke, for jeg har bagt, jeg har bare ikke fået eksperimenteret med nye opskrifter. Det er jeg komme i gang med igen, og det nyder jeg, fordi jeg elsker at få nye ideer til opskrifter og prøve dem af. Bollerne er blevet luftige og lækre, og jeg tror det har gjort en forskel at bage dem på lidt højere temperatur i starten for at skrue lidt ned igen efter 10 miuntter. Kom gerne lidt peanutbutter og en skive æble ovenpå og drys med lidt kanel - og nyd dem evt. med en kop Golden Milk.

Choko cookies

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Bagværk

Jeg kan rigtig godt lide søde sager! Men jeg kan også bedst lide, at min mad ikke kun er tomme kalorier. Derfor er jeg vild med, når sunde råvarer kan mixes sammen og blive til en omgang choko cookies. Det er ikke sprøde cookies, men de er bløde og chewy. Jeg bruger dem som et mættende og sødt mellemmåltid sammen med en cafe latte eller en matcha latte. Har du en travl morgen, så går det også fint som morgenmad på farten.

Bananbrød

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Bagværk

Bananbrød er en klassiker, men her er det i en glutenfri og vegansk version. Det er samtidig en hybrid mellem kage og brød, og derfor kan det spises, som det er eller smøres med lidt god marmelade eller nøddesmør. Nøddesmørret kan med fordel toppes med bær. Brødet er perfekt til mellemmåltider både formiddag og eftermiddag og passer derfor godt til madpakker og skovtur. Hvis du vil forkæle dig selv yderligere, kan du nyde brødet til en kop Matcha Latte eller en Cafe latte.