Bønnemos med persille

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Frokost


Bønnemos er rart at have i køleskabet, fordi det kan bruges til så mange forskellige ting. Eksempelvis er det godt oven på brød eller i en wrap, sandwich eller pitabrød. Det kan bruges som tilbehør til grøntsager eller som en slags dip. Sidst men ikke mindst kan man også komme et par skefulde i en suppe. 

Syltede rødbeder

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Frokost


Jeg ville ønske, at jeg havde opfundet denne skønne opskrift på syltede rødbeder. Det har jeg desværre ikke, men jeg har fået lov at bringe den her på bloggen af Lisbeth Tordendahl. Opskriften stammer fra hendes bog: "Naturlig mad året rundt". Der er brugt æblemost til at søde med og skønne krydderier, som giver den lækreste smag. Jeg er fan!

Madmuffins med butter beans og sød kartoffel

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Frokost


Disse muffins kan efter min mening spises til alle dagens måltider, men de er perfekte til madpakken. Mange er vendt tilbage til job efter sommerferien eller gør det om kort tid. Skolerne begynder også snart igen, og det er altid rart at have en god madpakke med - også gerne med ny inspiration. Der er både butter beans, broccoli og sød kartoffel i dem, og smager godt med salat, gnavegrønt eller et stykke brød til.