Grød hele dagen
Morgenmad: Boghvede-hirsegrød med sød kartoffel- og pekantopping
Idette nummer af Naturli kan du finde min artikel om grød og fire opskrifter på grød til alle dagens måltider. Du kan finde bladet i din helsekostforretning eller læse det her. Artikler og opskrifter er fra side 42-48.
Frokost: Instant havregrød on-the-go med squash, æble, mynte og kardemomme. Hæld kogende vand på, rør rundt og lad blandingen trække ca. 5 minutter og nyd herefter din grød.
Havre-otte med knoldselleri, pinjekerner og rosmarin. Den kan spises som en selvstændig ret eller sammen med fx tofu, frikadeller eller en postej.
Sidste med ikke mindst en grød til den lille sult: Nougat-chiagrød. Grøden kan også sagtens spises som morgenmad eller hvilket som helst andet måltid.
Jeg håber, du har fået inspiration til forskellige typer af grød og har lyst til at komme i gang med både kolde og varme typer af grød.