Knækbrød med dulsetang
Det er let og bekvemt at have knækbrød på lager, for de er geniale til at have med på farten eller til et lille (og måske hurtigt) måltid. Knækbrød kan jo varieres i det uendelige alt efter, hvad man har lyst til og ikke mindst efter, hvad der er på lager i køkkenskabene. I denne version har jeg brugt dulsetang (også kaldet søl) som ekstra smagsgiver.
Du kan finde opskriften på www.naturli.dk, hvor du også kan læse min artikel Det er tangen, der tæller. Opskriften finder du ved at scrolle lidt ned på siden.
At tilsætte tang hist og her i retter og bagværk er en god måde at få tang ind i kosten. Det gør det nemlig meget lettere at få spist lidt tang. Tang fungerer fint i mindre mængder i bagværk, men også i supper fx misosuppe.
Du kan også riste lidt tang let i ovnen eller på brødristeren, knuse det og blande det med salt. På den måde får du en lille mængde tang, hver gang du tilsætter salt til maden. Du kan bruge den tangtype du kan lide og skrift gerne mellem forskellige typer.