DIY: Super foods

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Kolde og varme drikke

Butikkerne bugner af super foods og super foods blandinger, som gør det let for os at booste hele vores system med top-potente fødevarer. En af ulemperne ved nogle af disse produkter er prisen. En anden er, at flere af super foodsprodukterne er eksotiske frugter og bær, som ikke vokser i vores nærhed. Men super foods behøver hverken være meget eksotiske eller dyre, for flere af vores daglige fødevarer, som eksempelvis kål, kan i den grad betegnes som super foods. Hvis du selv vil have fingrene i processen, kan du let lave dine egne super foods blandinger, og det kan du læse meget mere om i min artikel "Lav dine egne blandinger af Super foods", som du finder på www.naturli.dk

Her finder du også opskrifterne på blandt andet på den varmende og intiinflammatoriske "Golden Milk pasta", som du kan se på billedet.

Vil du læse endnu mere om super foods, kan du også kaste dig over artiklen "Superfoods - fyld kroppen og boost systemet". Her finder du endnu flere opskrifter og en definition på det lidt flyvske begreb.