Fyldt butternut squash

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Fyldt butternut squash smager ligesom hokkaido græskar rigtig godt og er perfekt til at fylde med en skøn blanding af alverdens lækkerier. Jeg har brugt nogle af mine ynglingsingredienser som quinao, linser, aubergine, chili, løg og hvidløg. Jeg synes, det er en ret, der vil gøre sig flot til en buffet, eller når man vil gøre lidt mere ud af aftensmaden og måske har inviteret gæster.

Vietnamesiske forårsruller med jackfruit og spicy dip

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Vietnamesiske forårsruller eller rispapirsruller er så dekorative og virkelig en fest for øjenen og ikke mindst for smagsløgene. Du har rig mulighed for at lade din kreativitet få frit spil, og du kan komme lige de grøntsager i, som du bedst kan lide. Hvis du ikke kan få fat i jackfruit eller ikke bare gerne vil have noget andet i, kan du bruge tofu eller tempeh i stedet. For den ultimative smagsoplevelse er en god dip altafgørende, så snyd dig ikke for den spicy dip.

Mexikansk suppe

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

En fyldig og mættende suppe med masser af grøntsager og smag er ikke det værste, man kan komme ud for. Du bestemer selv, hvor stærk den skal være ved at skrue op eller ned for chilien, men snyd ikke dig selv og den lille mængde chokolade, der er i. Det giver et twist til suppen og runder den af. Top gerne suppen med masser af friske koriander eller bredbladet persille, hvis du ikke er til koriander.