Hokkaidosuppe

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Når temperaturen falder og efteråret for alvor melder sin ankomst, er suppe helt fantastisk at varme sig på. Hokkaidogræskar er i sæson lige nu og meget velegnet til suppe - gerne en der indeholder masser af varmende og lidt stærke krydderier til at afbalancere den søde smag fra græskarret. For at gøre suppen til et virkelig lækkert og mættende måltid er rigeligt med topping helt afgørende, så vær endelig ikke næring med lækre ting at at komme ovenpå.

Sushisandwich

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Jeg synes, det er så smart med sushisandwich. Selvom det fuldsætændig er det samme som almindelig sushi, giver det et twist, at det præsenteres på en anden måde. Derudover er det lettere at tage med sig, hvis man vil flotte sig med en sushisandwich i madpakken. Jeg synes også, det går lidt hurtigere at lave sushisandwich sammenlignet med almindelig sushi. Forberedelsen er den samme, men selve det at lave sandwichen går rimelig hurtigt. Jo flere farverige grøntsager du kan bruge, jo bedre vil jeg fristes til at sige, for det bliver meget dekorativt, når sandwichen skæres over.

Squashfrikadeller

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Dyrker du selv squash i din have, så ved du helt sikkert, at det kan være svært at spise sig gennem den overflod af squash, som en squashplante kan producere. På et tidspunkt begynder man også at løbe tør for opskriftsideer, for efterhånden er der squash i alt hvad man spiser:-) Hvis du har squash-overflod, så får du her en opskrift på veganske squashfrikadeller, som kan bruges til det meste. De kan nemlig spises til salat, pasta, kartofler, quinoa, dampet broccoli eller hvad du lige har lyst til. Squashfrikadellerne fungere også super til højbelagt smørrebrød.