Jordbær og melon-smoothie

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Kolde og varme drikke

En af mine kollegaer havde en lignende smoothie med på arbejde forleden, så jeg blev nødt til at se, om jeg kunne gøre hende kunsten efter. Der er der kommet denne jordbær og melonsmoothie ud af, og en lækker smoothie kan være aldeles forfriskende på en varm sommerdag. Jordbær og melon er i højsæson om sommeren og en fantastisk spise, som man næsten ikke kan få for meget af. For at friske smoothien yderligere op har jeg brugt en blanding af almindelig mynte og jordbærmynte, men du kan nøjes med almindelig mynte. Jordbærmynte smager bare virkelig lækkert og af ... jordbær, så det giver lidt ekstra.

Grøn juice

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Kolde og varme drikke

Jeg indrømmer det gerne: Jeg kunne bestemt blive bedre til at juice mere regelmæssigt. For når jeg får taget mig sammen til det, undrer jeg mig altid over, hvorfor der går så lang tid imellem ..... Jeg har været og er bare glad for smoothies, fordi det går hurtigere, og der ikke er noget spild. Men juice og smoothies kan noget forskelligt, så jeg påtænker at bruge juicemaskinen mere fremover...

Her får du opskriften på en grøn juice, der giver masser af krudt til kroppen og er godt for udrensningen med både broccoli, spidskål citron og ingefær. 

Skål!

Gulerodsjuice

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Kolde og varme drikke


I sidste måned var jeg til foredrag med Mads Bo fra Highonlife, og det fik mig til at støve juicemaskinen af. Nu er jeg kommet i gang med at juice igen - ikke hver dag, men en gang imellem. Og det smager jo fantastisk med en friskpresset juice! Jeg har stadig mine kvaler med al den pulp, der bliver tilovers, men jeg gemmer noget af det til at lave små pandekager med kikærtemel og resten får naboens høns. Jeg tror, hønsene er glade for min juicemaskine....

Vil også lige sige at foredraget var inspirerende og sjovt. Der var som sådan ikke noget nyt under solen, men nogle budskaber kan man ikke høre ofte nok og på forskellig måde. Lige pludselig er der noget, der siver ind:-)