Udskriv

Indisk inspireret grøntsagsgryde med broccoli-ris

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Indisk grøntsagsgryde - blog
Der er flere måder, hvorpå vi kan få flere grøntsager indenbords. En af dem kan være at blende fx broccoli eller blomkål og blande det sammen med ris (quinoa eller hel hirse kan også bruges). På den måde erstattes nogle af risene med grøntsager. Jeg tror også, det kan fungere fint med den fantastiske søde kartoffel eller gulerødder.

Retten er dejligt mættende og kan naturligvis spises året rundt, men den passer perfekt til en lidt kold,våd og/eller blæsende dag, hvor man trænger lidt at varme sig på.

Udskriv

Rodfrugt-roulade

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Rodfrugtroulade - blog
Nam, nam... jeg kan godt lide rodfrugter og da særligt, når de laves til en roulade fyldt med spinat, rucola, gulerødder og krydret creme lavet på basis af silketofu.
Jeg synes, den vil gøre sig rigtig godt som en dekorativ forret, hvor den er portionsanrettet på en bund af lidt frisk spinat og rucola med lidt olie-eddike dressing eller balsamico glace til. Resterne (hvis der er nogle) kan også bruges til den totalt overskudsagtige madpakke:-)

Udskriv

Italiensk grøntsagssuppe

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad


Italiensk grøntsagssuppe - blog
Så blev det januar og tilmed lidt koldt, og koldt vejr kalder på suppe. Oven på jul og nytår kan maven godt have brug for en mættende grøntsagssuppe, der er lidt blid ved maven. Der er i hvert fald masser af dejligt grøntsager i suppen sammen med kikærter og fuldkornsris, der mætter godt. Drys gerne friske krydderurter over suppen fx persille eller basilikum, det giver lige det ekstra pift.