Udskriv

Fyldte portobellosvampe

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Fyldte portobellosvampe trinevesteraa.dk
Portobellosvampe er fantastiske og er perfekte til at fylde med skønne sager. Selvom det egentlig bare en en stor markchampignon, så smager de af mere og afgiver heller ikke så meget væde ved opvarmning. Portobellosvampene kan både grilles, steges, bruges i gryderetter eller wok og bages, men den inviterer jo til lækkert fyld.

Udskriv

Kikærtegryde

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Kikærtegryde trinevesteraa.dk
For nogle uger siden var jeg til et super hyggeligt sammenskudsgilde, hvor en af de andre havde medbragt en skøn ret med kikærter og grøntsager. Jeg har nu prøvet at lave min egen version, og selvom der er nogenlunde samme ingredienser i, er smagen ikke ens. Men det er det finurlige ved at eksperimentere med opskrifter og råvarer. 

Jeg spiste blomkålsris dertil, men retten kan spises alene, til et stykke grodt brød eller til fuldkornsris, quinoa eller hirse.

Udskriv

Mexikansk suppe

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Mexikansk suppe trinevesteraa.dk
En fyldig og mættende suppe med masser af grøntsager og smag er ikke det værste, man kan komme ud for. Du bestemer selv, hvor stærk den skal være ved at skrue op eller ned for chilien, men snyd ikke dig selv og den lille mængde chokolade, der er i. Det giver et twist til suppen og runder den af. Da jeg var i gang med at lave suppen, kom jeg i tanke om, at friske koriander og lidt sojayoghurt på toppen ville have være super, men det havde jeg ikke i huset. Det må blive næste gang.