Rødbedebøffer

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad


Nogle gange synes jeg, det kan være svært at få den rigtige konsistens på grøntsagsbøffer. De kan let blive enten for bløde eller for tørre. Denne gang synes jeg, at konsistensen er lige som den skal være. Bøfferne passer super til en lækker burger, men de kan også spises til kartofler, salat eller kommes i pitabrød. Desuden er de super gode til madpakken.

Linsesauce med bagt rodfrugtmos

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad


Der er virkelig gang i en stor mængde grøntsager i denne ret, så du får tanket op med både grønne proteiner og grøntsager. Det er en god måde at lave mad til flere og retten kan gøre sig fint på et buffetbord - evt i små ildfaste skåle, så hver gæst kun får en mindre portion. Skøn, mættende og varmende efterårs- og vintermad.

Champignonsuppe

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad


Champignonsuppe indeholder oftest en del fløde og smør. Et alternativ til den lidt tungere sag, kan være denne champignonsuppe, hvor jeg har brugt butterbeans til at jævne suppen med. For at give den cremede konsistens kan du bruge enten mandel- eller sojafløde. Purløg og frisk kværnet peber på toppen er et must, for det giver det lille ekstra pift.