Udskriv

Selleripomfritter

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Selleripomfritter trinevesteraa.dk
Hvis du vil nyde årstidens grøntsager, så skal du have gang i rodfrugter og kål. Der er mange muligheder for at bruge rodfrugter og kål; det kan være supper, salater og ovnbagte retter. Men går du i en lang bue uden om knoldselleri i supermarkedet, så stop lige op. Knoldselleri kan bruges til meget mere end kedelige tern i en suppeblanding. Du kan lave...: Selleripomfritter

 

Udskriv

Fyldte pandekageskåle

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Jeg er godt i gang med at skrive en artikel om tang og lave omskrifter med tang til bladet Naturli'. Jeg har i den forbindelse snakket med Ole G. Mouritsen som er forfatter til bogen: "Tang - Grøntsager fra havet". Han ved nok lige et og andet om tang! Og jeg kan kun anbefale at læse hans flotte og lærerige bog. 

Opskrifterne må I vente med til bladet er på gaden, men som opvarmning kan I få denne opskrift med tang, som var med i januar-nummeret af Naturli'.

Fyldte pandekage    kurve               Trine Vesteraa
Billedet er selvfølgelig taget af Bøjstrup reklamefoto - who else??

Udskriv

Misosuppe

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Misosuppe
En skøn og mild suppe, som kan spises til alle dagens måltider

Da jeg i weekenden var til ajourføringskursus på Hover Kostakademi fik vi serveret misosuppe til morgenmad. Selvom det er anderledes, end hvad jeg normalt spiser om morgenen, var det en fin start på dagen. Den mætter overraskende godt og er meget let at lave. Jeg komme helt bestemt til at spise mere misosuppe om morgenen fremover, særligt når der bliver koldt. Men suppen kan spises på alle tider af døgnet og fungerer også rigtig fint som et lettere aftensmåltid.

Flere artikler...