Portobellosvampe fyldt med kartoffelmos og rosmarin

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Portobellosvampe er virkelig lækre og giver en skøn umami-smag til det, de tilbredes sammen med. Jeg har rørt hasselnødder og rosmarin i kartoffelmosen -  rosmarin og kartofler er det perfekte match og hasselnødderne giver noget knas til den bløde mos. De mætter ret godt, så de kan godt være en ret i sig selv, men de vil også være velegnede til at sætte på et buffetbord.

Blomkålsterrin

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Jeg er vildt glad for, det lykkes at lave en blomkålsterrin ved hjælp af agar agar, og som hænger flot sammen - jeg bliver altid så glad, når mine eksperimenter lykkes!  Blomkålsterrinen er super festlig at servere som forret eller på buffetbordet. Gulerodsstrimlerne giver et flot pift, men du kan bruge andre grøntsager fx grønne asparges. Pynt endelige med masser af karse eller krydderurter efter smag, ekstra gulerodsstrimler og server et lækkert stykke brød til.

Fyldig grøntsagssuppe

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Supper er super gode til at sætte grøntsagerne i førersædet og få brugt de grønne sager køleskabet gemmer på. Jeg er lidt vild med kartoflerne i suppen, fordi de bare har en lækker, blød konsistens og naturligvis smager skønt. Men de kan skiftes ud med andre rodfrugter, og du kan bruge hvidkål i stedet for spidskål, edamamebønner i stedet for ærter. Yes supper kan sammensættes alt efter smag og indhold i køkeskabet, så kom endelig i gang med suppe-kokkeriet.