Udskriv

Fyldte pandekageskåle

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Jeg er godt i gang med at skrive en artikel om tang og lave omskrifter med tang til bladet Naturli'. Jeg har i den forbindelse snakket med Ole G. Mouritsen som er forfatter til bogen: "Tang - Grøntsager fra havet". Han ved nok lige et og andet om tang! Og jeg kan kun anbefale at læse hans flotte og lærerige bog. 

Opskrifterne må I vente med til bladet er på gaden, men som opvarmning kan I få denne opskrift med tang, som var med i januar-nummeret af Naturli'.

Fyldte pandekage    kurve               Trine Vesteraa
Billedet er selvfølgelig taget af Bøjstrup reklamefoto - who else??

Udskriv

Misosuppe

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Misosuppe
En skøn og mild suppe, som kan spises til alle dagens måltider

Da jeg i weekenden var til ajourføringskursus på Hover Kostakademi fik vi serveret misosuppe til morgenmad. Selvom det er anderledes, end hvad jeg normalt spiser om morgenen, var det en fin start på dagen. Den mætter overraskende godt og er meget let at lave. Jeg komme helt bestemt til at spise mere misosuppe om morgenen fremover, særligt når der bliver koldt. Men suppen kan spises på alle tider af døgnet og fungerer også rigtig fint som et lettere aftensmåltid.

Udskriv

Sojagryde med quinotto

Sendt til Aftensmad

mad02
Grøntsagssauce med champignon, tomat og lidt krydderier til at give varmen. Quinottoen er brugt i stedet for ris, som ud over at se flot ud også giver masser af vegetabilske proteiner.

Tak til bojstrupreklamefoto.dk for det fine billede.