Udskriv

Ris- og champignonfrikadeller

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Ris- og champignon frikadeller
Jeg har efterhånden lavet mange forskellige slags frikadeller med varierende ingredienser, og jeg tror ikke, jeg bliver træt at at finde på og afprøve nye variationer lige foreløbig. Frikadeller kan bruges til lidt af hvert fx kartofler og sovs, forskellige salater, oven på brød og i sandwich. De kan bruges kolde og varme, og måske fordi de har mange anvendelsesmuligheder, er firkadeller populære?

Her er i hvert fald endnu en opskrift.

Udskriv

Gratinerede grøntsager - indonesian style

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Gratinerede grøntsager indonesian style
Denne ret vækker barndommens minder. Den hedder oprindelige "Gratineret indonesisk kylling" og er ja... med kylling og piskefløde og serveres med ris. Men jeg har lavet min egen version med sojakød og kokosmælk og quinotto on the side. 

Udskriv

Fyldte snackpeberfrugter

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Fyldte snackpeberfrugter
Jeg har ikke altid været så vild med fyldte peberfrugter, fordi jeg synes, der var for meget peberfrugt og for lidt fyld. En anden årsag har været, at peberfrugterne ikke har været ordenligt bagt igennem og i stedet er endt med at være en blanding mellem rå og tilberedt. I forhold til almindelige peberfrugter er snackpeberfrugter er lidt vanskeligere at komme fyldet i. Til gengæld er skallen tyndere, så de er lettere at få godt bagt, og peberfrugten bliver blød og smager fantastisk. Kom bare an grill-sæson!