Udskriv

Fyldte auberginer

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Fyldte auberginer
Jeg tror, jeg tidligere har nævnt her på bloggen, at auberginer er på min top 10 over ynglingsgrøntsager. Og fylder man dem med masser af lækkerier, så er der ikke et øje tørt. Man skulle næsten tro, at jeg har tidligere har boet i Sydeuropa, for bagte eller grillede grøntsager som peberfrugter, tomater, squash og ja ... auberginer har virkelig en stor plads i mit hjerte - særlig når de krydres med friske krydderurter.  

Udskriv

Kikærtepandekager med porre

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Kikærtepandekager med porre
Da jeg begyndte at bage med glutenfrit mel, var jeg ikke vild med kikærtemel. Jeg var helt nybegynder og fik sikkert tilsat for meget kikærtemel, så det smagte for kraftigt igennem. Jeg er nu begyndt at bruge kikærtemel igen, særligt til pandekager og knækbrød. Det har en karakteristisk smag, men smagen kan nedtones med grøntsager og krydderier. Kikærtemel kan også bruges til det søde, som i opskriften Søde pandekager med kikærtemel og kokos. Kikærtemel mætter meget og har et højt indhold af protein og fibre.

 

Udskriv

Fyldte portobellosvampe

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Fyldte portobellosvampe trinevesteraa.dk
Portobellosvampe er fantastiske og er perfekte til at fylde med skønne sager. Selvom det egentlig bare en en stor markchampignon, så smager de af mere og afgiver heller ikke så meget væde ved opvarmning. Portobellosvampene kan både grilles, steges, bruges i gryderetter eller wok og bages, men den inviterer jo til lækkert fyld.