Udskriv

Knasende nøddepostej med cornflakes

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Knasende postej med cornflakes
Jeg er altså ret vild med denne postej, som kan spises fra alt fra en simpel salat til kartofler med sovs og hele baduljen. Og dagen derpå er den sørme også god oven på et stykke rugbrød. Den lidt overraskende ingrediens er cornflakes, der sammen med nødder sørger for sprødhed og noget at tygge på. 

Udskriv

Linsegryde

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Linsegryde
Med de koldere temperaturer og den mørke stiger min trang til varme retter, der mætter godt. Jeg får lyst til mere bastant varm mad i forhold til sommerens salater, tomater og agurker, så på den måde afspejler årtidens skiften sig også i maden. Du kan skrue op eller ned for varmen alt efter hvor meget chili, du kommer i.

Udskriv

Grøntsagsfrikadeller

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Grøntsagsfrikadeller med Moong Dal
Jeg er blevet ret begejstret for afskallede mungbønner også kaldet Moong Dal. De har en mild smag og koger ikke ud, hvilket gør dem velegnede til mange forskellige retter - jeg skal i hvert fald også i gang med at bruge dem til alle mulige slags salater. Frikadeller fungerer de minsandten også til, netop fordi de ikke koger ud men holder konsistensen, så frikadellerne ikke bliver alt for bløde indeni. Desuden skal de kun koge 15-20  minutter og behøver ikke ligge i blød inden - de skal bare skylles grundigt i koldt vand.