Udskriv

Fyldte snackpeberfrugter

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Fyldte snackpeberfrugter
Jeg har ikke altid været så vild med fyldte peberfrugter, fordi jeg synes, der var for meget peberfrugt og for lidt fyld. En anden årsag har været, at peberfrugterne ikke har været ordenligt bagt igennem og i stedet er endt med at være en blanding mellem rå og tilberedt. I forhold til almindelige peberfrugter er snackpeberfrugter er lidt vanskeligere at komme fyldet i. Til gengæld er skallen tyndere, så de er lettere at få godt bagt, og peberfrugten bliver blød og smager fantastisk. Kom bare an grill-sæson!

Udskriv

Knasende nøddepostej med cornflakes

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Knasende postej med cornflakes
Jeg er altså ret vild med denne postej, som kan spises fra alt fra en simpel salat til kartofler med sovs og hele baduljen. Og dagen derpå er den sørme også god oven på et stykke rugbrød. Den lidt overraskende ingrediens er cornflakes, der sammen med nødder sørger for sprødhed og noget at tygge på. 

Udskriv

Linsegryde

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Linsegryde
Med de koldere temperaturer og den mørke stiger min trang til varme retter, der mætter godt. Jeg får lyst til mere bastant varm mad i forhold til sommerens salater, tomater og agurker, så på den måde afspejler årtidens skiften sig også i maden. Du kan skrue op eller ned for varmen alt efter hvor meget chili, du kommer i.