Påskeæg med havtorn og jordbær
Det er super nemt at lave påskeæg selv helt fra bunden, og så er det tilmed en hyggelig og afslappende beskæftigelse - ikke mindst at spise dem. What's not to like??
8 pænt store æg
Ingredienser:
1 portion HJEMMELAVET MARCIPAN
frysetørret jordbær
frysetørret havtorn (indeholder desværre sukker)
85% mørk chokolade eller chokolade sødet med stevia eller birkesød
Sådan gør du:
Lav marcipanen og lad den hvile i kølskabet mindst en time, for så bliver den mere fast.
Del portionen i to og ælt henholdsvis frysetørret jordbær og havtorn ind i marcipanen. Mængden af jordbær og havtorn er op til dine smagsløg. Form marcipanen til æg.
Smelt chokoladen forsigtigt over vandbad og dyp æggene heri. Pynt med frysetørret jordbær og havtorn.
RIGTIG GOD PÅSKE OG VELBEKOMME!