Mysli til knoglerne

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Morgenmad

Mysli oven på (soja) yoghurt og yderligere toppet med frugt og bær er en virkelig lækker morgenmad eller næsten ligefrem dessert. Det er i hvert fald en anretning, der tager sig godt ud til brunch, eller når du har lyst til at forkæle dig selv og andre. Myslien er raw food, og det vi sige, at ingen af ingredienserne er opvarmet til mere end 42 grader. Den nænsomme tilberedning af råvarerne medvirker til at bevare indholdsstofferne bedst muligt. Boghveden er desuden spiret, før den er tørret, og spiringen gør alle næringsstofferne tilgængelige og klar til at blive optaget i kroppen. Det er en rigtig sundhedsbooster, som indeholder K-vitamin, C-vitamin, bor, kalk, magnesium og andre gode ting til kroppen og knoglerne. 

Du finder opskriften på www.naturli.dk, hvor du også kan læse min artikel Lav dine egne blandinger af superfoods.