Blog

Rodfrugt-roulade

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Rodfrugtroulade - blog
Nam, nam... jeg kan godt lide rodfrugter og da særligt, når de laves til en roulade fyldt med spinat, rucola, gulerødder og krydret creme lavet på basis af silketofu.
Jeg synes, den vil gøre sig rigtig godt som en dekorativ forret, hvor den er portionsanrettet på en bund af lidt frisk spinat og rucola med lidt olie-eddike dressing eller balsamico glace til. Resterne (hvis der er nogle) kan også bruges til den totalt overskudsagtige madpakke:-)

Mango-chili smørepålæg

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Frokost

Mango-chili smørepålæg - blog
Det er nok ikke nogen hemmelighed, at jeg er meget glad for hjemmelavet smørepålæg/bønnedip/humus. Sikkert fordi det er rasende let og hurtigt at lave. Desuden mætter det godt og kan bruges til alt muligt. 

Mango, chili og lime er smagskombinationen i denne variation, som giver sødme med et chili-smæk bagefter. Hvor stort et chili-smæk du vil have, bestemmer du selv, men det må gerne varme lidt i munden.

Orangekugler

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Øvrige lækkerier

Orangekugler - blog
Jeg synes, det var på sin plads med masser af guld og glimmer, bare fordi..... Orangekuglerne er rigtig gode til den lille (lækker)sult og kan fint tages med i en beholder på arbejde eller i skole. Sammensætningen er en lidt utraditionel kombination af kikærter, kogt sød kartoffel og dadler, som ikke desto mindre smager lækkert. De mætter godt og får ikke blodsukkeret til at fare i vejret og de kværnede hørfrø giver lidt gode fedtsyrer og ekstra fibre.