Snacks og mellemmåltider uden mælk og gluten

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Tanker om lidt af hvert

Snacks og mellemmåltider uden mælk og gluten trinevesteraa.dk
Så lykkes det!!! Min længe ventede e-bog med 20 opskrifter på sunde snacks og mellemmåltider er nu klar. Billederne blev taget før jul, så det er et glædeligt gensyn at se dem alle igen - og så sat pænt op. 

Jeg har selv savnet inspiration til variation af mine mellemmåltider, for det bliver alt for hurtigt de samme ting, der kører i rotation.

Derfor satte jeg mig for at lave Snacks og mellemmåltider uden mælk og gluten, der er en e-bog med 20 opskrifter, som forhåbentlig kan inspirere dig til at forny dine mellemmåltider.

Alle opskrifter er uden mælk, gluten og almindeligt sukker og 19 ud af 20 opskrifter er uden æg. 

Og nej - du behøver ikke leve mælke- eller glutenfrit for at få glæde af opskrifterne - de kan sagtens sætte fut under dine mellemmåltider alligevel.

Bogens opskrifter er:

- Salat med edemamebønner
- Morbær i chokolade
- Chufaknækbrød
- Jordbærmarmelade med mynte
- Bagte frugter
- Grovboller med chiafrø
- Grøntsagsjuice
- Linsegaletter
- Quinoadessert
- Broccoli/blomkåls cous cous
- Spinatpandekager (med æg)
- Rodfrugtfrikadeller
- Gulerodshumus
- Ristede sojaflager med lakrids, kokos og hindbær
- Rødbedechips
- Vegi handrolls
- Chokoladesoftice
- Spirulinakonfekt
- Spinatboller med pinjekerner og oliven
- Smoothie

Jeg håber, du får lyst til at kaste dig ud i at få fornyet dine mellemmåltider.

Snacks og mellemmåltider uden mælk og gluten koster 39 kr.

Plejer du at give op?

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Tanker om lidt af hvert

Plejer du at give op trinevesteraa.dk
Rigtig mange af os har stået i situationer, der har krævet, at vi skulle lave om på noget. Vi er blevet nødt til at springe ud i noget nyt og forlade velkendte og trygge rammer. Det har været angstprovokernede og skræmmende og følelser som vrede, afsavn, magtesløshed og håbløshed har stået i kø.

Det lyder meget dramatisk, men ikke desto mindre er det nogle af de følelser, der er på spil i større eller mindre grad, når vi skal ændre vores kost.

Vege - hvad for noget?

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Tanker om lidt af hvert

Rugbrødssandwich med jordbær og peberrodscreme trinevesteraa.dk
Der er den seneste tid kommet mere fokus på plantebaseret kost. Det hjælper altid, når kendisser som Chris MacDonald udtaler, at han en stor del af tiden lever plantebaseret. Men der kan være mange spørgsmål, der melder sig, når man begynder at interessere sig for plantebaseret kost. 

Jeg har skrevet en artiklen Vege - hvad for noget? til Kostakademiet. Jeg håber, den kan svare på nogle af spørgsmålene, og måske give dig lyst til at prøve kræfter med vegetarisk eller vegansk kost.

Hvis du har lyst til yderligere at dykke ned i fordelene ved plantebaseret kost, kan jeg varmt anbefale dokumentaren "Forkes over knives", som du kan finde på Netflix.