Udskriv

Rabarberkompot

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Øvrige lækkerier

Rabarber kompot
Det er let at lave rabarberkompot også uden alt for meget sødt, men der skal sødt til for at give modspil til de syrlige rabarber. Der er også masser af vanilje i simpelthen fordi det smager fantastisk.

Der er egentlig ikke sæson for rabarber lige nu. Sæsonen er fra april til juni og igen fra slutningen af august og ind i oktober. Men måske har du lige som jeg rabarber i fryseren, og så bliver der pludselig rabarbersæson hele året. 

Udskriv

Påskeinspiration

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Øvrige lækkerier

Påskeinspiration
Så er det lige ved og næsten. Påsken står for døren og hermed står den også på fridage og måske gæster. Jeg har samlet lidt inspiration til påskebordet som kan dække forskellige behov. Alt er glutenfrit og vegansk, så hop bare om bord...

Udskriv

Julekalender - lav den selv

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Øvrige lækkerier

Julekalender lav den selv
December måned står for døren og hermed er det for manges vedkommende også tid til at købe julekalendere. Hvis man ikke tåler mælk, kan det være svært at få fat i en julekalender, da al chokoladen indeholder mælk i forskellige former. Helsekostforretninger og nogle supermarkeder har dog kalendere fra fx Plamil, der er uden mælk samt en variant uden mælk, der er sødet med birkesød. En anden mulighed er at lave den selv....