Udskriv

Solskinskugler

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Øvrige lækkerier

Solskinskugler blog
Sødt, friskt og lidt stærkt er en ganske god kombination - og så er farven lige til at blive glad af. Det fine og meget gule kokosmel får du ved at blende kokosmel med gurkemeje og en anelse vand. 

Så uanset vejr og vind kan du få solskin i maven:-) Kuglerne passer perfekt til en lille kaffe/te-pause eller som en lækker afslutning på et godt måltid.

Udskriv

Grønkålschips

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Øvrige lækkerier

Grønkålschips blog
Chips kan laves af mange forskellige råvarer - også af grønkål. Har du ikke kastet dig ud i kunsten at lave dine egne grønkålschips, så er det måske nu, du skal gøre det. Det er ret let, og det tager ikke ret lang tid, før du kan sætte tænderne i de sprøde grønkålschips. Et godt tip er dog at have tandstikkere ved hånden, for små stykker grønkål har det med at sætte sig overalt.

Udskriv

Blommegrød

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Øvrige lækkerier

Blommegroed
Lige nu er det sæson for blommer. Jeg er så heldig, at naboen har flere blommetræer, som jeg bare kan plukke løs af. Jeg er helt overvældet af, hvor mange blommer et træ kan producere, og det er helt umuligt at følge med. Jeg har forsøgt at gøre et indhug i blommerne, og har derfor har den stået på blommer i køkkenet. Det er der kommet lidt forskellige opskrifter ud af, som du kan se den næste tid.

Ud over at blommer smager skønt, så er de også sunde. Blommer består af vand, kulhydrater og fibre. Dertil kommer lidt C-vitamin, A-vitamin, betacaroten (forstadiet til A-vitamin), kalium, fosfor og en mindre mængde calcium og magnesium.