Rabarberkompot

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Øvrige lækkerier


Det er let at lave rabarberkompot også uden alt for meget sødt, men der skal sødt til for at give modspil til de syrlige rabarber. Der er også masser af vanilje i simpelthen fordi det smager fantastisk.

Der er egentlig ikke sæson for rabarber lige nu. Sæsonen er fra april til juni og igen fra slutningen af august og ind i oktober. Men måske har du lige som jeg rabarber i fryseren, og så bliver der pludselig rabarbersæson hele året. 

Frisk citron på glas

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Øvrige lækkerier

Frisk citron på glas trinevesteraa.dk
Det er længe siden, jeg første gang postede denne opskrift, men jeg synes, den trænger til fornyet opmærksomhed. Jeg har med få undtagelser altid et glas citronsaft med citronskal stående i køleskabet, for det er nyttigt at have ved hånden og kan bruges til lidt af hvert.
Det lyder selvmodsigende at kalde det frisk citron på glas, men ikke desto mindre er det lige, hvad det er:-)