Myslibarer med sød kartoffel (no bake)

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Øvrige lækkerier


Myslibarer er lækre som snack eller evt. til morgenmad to go, men det er ikke altid, de er så sunde, som vi måske tror. Der er ofte tilsat ret store mængder sukker eller sirup, hvilket efter min mening flytter dem over i kage/slik-kategorien. For at gøre dem søde, har jeg brugt dadler og kogte søde kartofler sammen med dejlige krydderier som kanel, vanilje og kardemomme. For at give smagen et frisk pift er der tilsat enten lime eller citron. Jeg kan ikke bestemme, hvilken variation der er bedst, så det er op til dig at vælge mellem citrusfrugterne.

Spirulina-is med lime

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Øvrige lækkerier


Istid, istid, istid.... Der er bare altid is-tid! Det er en universel sandhed... i hvert fald i følge mig:-) I lang tid har jeg sværget til chokoladeis eller chokolade-mokkais, men lige nu har spirulinaisen førstepladsen. Den er nemlig frisk både i smag og farve takket være lime og spirulina. Har du ikke spirulina, kan du også bruge chlorella - måske i lidt mindre dosis, for jeg synes, den smager af lidt mere.

Du kan finde opskriften på Spirulina-is med limeNaturli.dk

I artiklen Havets sunde grøntfoder: Alger kan du læse mere om både spirulina og chlorella.