Rødbedechips

Sendt til Øvrige lækkerier

Rødbedechips trinevesteraa.dk
Rødbeder er lækre som chips. Lav en stor portion, nu du er i gang for de kan hurtigt få ben at gå på...

Ingredienser:

2-3 personer

500 g. rødbede
1 tsk. smeltet kokosolie
salt

Sådan gør du:

Vask og skræl rødbederne og skær dem i helt tynde skiver. Skiverne skal ikke være mere en 1-1½ mm. i tykkelsen. Vend skiverne med kokosolie og drys med salt. Sørg for at vende det hele godt rundt, så der er olie på alle skiverne - brug hænderne, det er lettest.

Fordel rødbedechipsene på to bageplader beklædt med bagepapir og bag dem ved 150 grader varmluft i ca. 1 time. De skal ligge i ét lag og vend i dem undervejs.

Rødbedechipsene bliver sjældent færdig på samme tid, så tag chipsene ud, som de bliver færdige til. Lad dem køle af og spis så ellers løs!

Hvis du ikke spiser dem alle på én gang, så opbevares de bedst i en papirspose.