Grød hele dagen

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Morgenmad

Morgenmad: Boghvede-hirsegrød med sød kartoffel- og pekantopping

Idette nummer af Naturli kan du finde min artikel om grød og fire opskrifter på grød til alle dagens måltider. Du kan finde bladet i din helsekostforretning eller læse det her. Artikler og opskrifter er fra side 42-48.

Frokostgrød Havregrød to go med squash æble og kardemomme blog
Frokost: Instant havregrød on-the-go med squash, æble, mynte og kardemomme. Hæld kogende vand på, rør rundt og lad blandingen trække ca. 5 minutter og nyd herefter din grød.

 Aftengrød Havreotto blog
Havre-otte med knoldselleri, pinjekerner og rosmarin. Den kan spises som en selvstændig ret eller sammen med fx tofu, frikadeller eller en postej.

Snackgrød Nougat chiagrød blog
Sidste med ikke mindst en grød til den lille sult: Nougat-chiagrød. Grøden kan også sagtens spises som morgenmad eller hvilket som helst andet måltid. 

Jeg håber, du har fået inspiration til forskellige typer af grød og har lyst til at komme i gang med både kolde og varme typer af grød.