Bønnedip med chlorella

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Frokost


Det er muligt at lave bønnedip/smørepålæg i én uendelighed. Selvom det er et lidt fortærsket udtryk, så er det helt reelt kun fantasien, der sætter grænsen. Her har jeg brugt chlorella i pulver til at spice dippen op og til at give den forårsgrønne farve. Der er ikke brugt så meget chlorella at det smager igennem, men det kan være fint at snige lidt chlorella ind, hvor man nu kan.

Dippen kan bruges til pitabrød, sandwich, til at dyppe grønsager i ... ja faktisk til hvad du har lyst til.

Du finder opskriften på Bønnedip med chlorella på online versionen af sundhedsbladet Naturli.

Hvis du har lyst til at læse mere om chlorella kan du kaste dig ud i min artikel Havets sunde grøntfoder: Alger 

Bønnemos med persille

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Frokost


Bønnemos er rart at have i køleskabet, fordi det kan bruges til så mange forskellige ting. Eksempelvis er det godt oven på brød eller i en wrap, sandwich eller pitabrød. Det kan bruges som tilbehør til grøntsager eller som en slags dip. Sidst men ikke mindst kan man også komme et par skefulde i en suppe. 

Syltede rødbeder

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Frokost


Jeg ville ønske, at jeg havde opfundet denne skønne opskrift på syltede rødbeder. Det har jeg desværre ikke, men jeg har fået lov at bringe den her på bloggen af Lisbeth Tordendahl. Opskriften stammer fra hendes bog: "Naturlig mad året rundt". Der er brugt æblemost til at søde med og skønne krydderier, som giver den lækreste smag. Jeg er fan!