Brunkager uden mælk og gluten

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Bagværk

Wupit så gik der en uge mere, og det blev 2. søndag i advent. Som barn syntes jeg tiden indtil juleaften sneglede sig afsted, men som voksen farer den ene adventssøndag forbi efter den anden. En god aktivitet til at stoppe op og nyde julemåneden kan være at bage brunkagerne her. Juleduften vil med garanti sprede sig i køkkenet - god fornøjelse.

Glutenfri boller med valnødder og amarant

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Bagværk


Det er ikke pænt at prale, så jeg vil forsøge at lade være. Men jeg synes altså, at disse boller er blevet yderst vellykkede. De er bløde indeni på en anden måde, end de boller jeg tidligere har lavet, og jeg synes mængden af chiafrø er lige tilpas. I Jantelovens land er intet så godt, at der ikke er plads til forbedringer, så måske vil jeg komme lidt flere valnødder i næste gang. Du må gerne prøve opskriften af og skrive, hvad du synes om den i kommentarfeltet nedenunder.

Hindbærsnitter - uden æg, mælk og gluten

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Bagværk

Efterårsferien er for mig den endelige markering af, at nu er efteråret kommet. Og med ferie følger også tid til at hygge og have tid til at bage. Så har du lyst til at sætte tænderne i en glutenfri og vegansk hindbærsnitte, så er disse absolut et bud. De er sødet med kokosblomstsukker og vil du holde sukkerindtaget nede, så kan du bruge Sukrin melis til glasur. Jeg bryder mig ikke rigtig om smagen og konsistensen er heller ikke optimal, så her bruger jeg almindeligt flormelis.

Flere artikler ...